Produsenter

Kategorier

Angrerett på varer:

Angrerett er noe annet enn reklamasjonsrett eller bytterett. Angrerettloven gir deg mulighet til å komme ut av et kjøp uten at du behøver å begrunne overfor oss hvorfor du vil gå fra kjøpsavtalen. Du kan i ro og mak undersøke varen for å gjøre deg opp en formening om du ønsker å beholde den.  Ønsker du å returnere varen, må den være i samme stand og mengde som da du mottok den. Du har angrerett i 14 dager, men i visse tilfeller forlenges fristen til 3 måneder, og i enkelte tilfeller til 1 år. Loven gjelder kun i forbrukerkjøp. Som forbruker regnes en person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet. Det vil si at varen hovedsakelig er til personlig bruk for deg, din husstand eller omgangskrets. Angrerettloven gjelder også ved kjøp av tjenester og ved fjernsalg av finansiielle tjenester.

Denne informasjonen er en forenkling av Lov om opplysningsplikt og angrerett m.v. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted (angrerettloven) av 21.desember 2000. Informasjonen er sist revidert av Forbrukerrådet i 2007.


Når har du angrerettved kjøp av varer?

Angrerettloven gjelder:

• Loven gjelder ved salg utenfor fast utsalgssted når kjøpesummen er over300 kroner, som f.eks. dørsalg, messesalg, gatesalg, hjemmeselskap (homeparties) og på arbeidsplassen.

Den gjelder også ved fjernsalg sompostordresalg, internett, TV-shop ogtelefonsalg. Her gjelder loven uansettkjøpesum. (Kjøp fra windi.no)

• I tillegg gjelder den ved enkeltbe - stillinger av varer i klubbmedlemskap(for eksempel bokklubb).

Loven gjelder ikke:

• Kjøp i butikk

• Salg på tradisjonell auksjon. Ved auksjon via fjernkommunikasjon, foreksempel via internett, gjelder loven likevel.

Loven gjelder imidlertid vedsalg av brukte varer og særskilt tilvirkede gjenstander.

• Salg fra automat.

• Kjøp av fast eiendom.

• Avtaler om tidsparter i fritidsbolig (timeshare).

• Varer som raskt forringes (f.eks. ferskematvarer)

 

Angrerettsskjema skal ligge vedlagt når vi sender ut varer til deg. Har vi glemt dette så vær vennelig å ta kontakt med oss omgående så sender vi det.

 

WINDI.NO


Kurv  

Ingen produkter

0Kr Frakt
0Kr Total

Kurv Gå til kasse

Nye produkter

» Ingen nye produkter på dette tidspunktet

Cart  

No products

Shipping 0Kr
Total 0Kr

Cart Check out

PayPal